ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ - ΒΙΟΚΑΛΛΙΕΡΓΙΕΣ ΚΙΣΣΑΜΟΣ ΧΑΝΙΑ - ΘΕ - Φωτογραφίες

ΒΙΟΚΑΛΛΙΕΡΓΙΕΣ ΚΙΣΣΑΜΟΣ ΧΑΝΙΑ - ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΑΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ - ΚΟΥΡΤΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Διεύθυνση - ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ Διεύθυνση: ΚΙΣΣΑΜΟΣ Τ.Κ. - ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ Τ.Κ.: 73400
Περιοχή - ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ Περιοχή: Χανίων Κατηγορία - ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ Κατηγορία: ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Τηλέφωνο - ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ Τηλέφωνο: 2822023541 Fax - ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ Fax: -
Κινητό - ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ Κινητό: 6974829280 E-mail - ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ E-mail: koyklio@otenet.gr
Υπεύθυνος - ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ Υπεύθυνος: ΚΟΥΡΤΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Τηλέφωνο υπεύθυνου - ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ Τηλέφωνο υπεύθυνου: -
Ιστοσελίδα - ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ Ιστοσελίδα:
Τα βιολογικά προϊόντα είναι μια καλλιέργεια αειφορικής διαδικασίας φιλικής προς το περιβάλλον, η οποία ελέγχεται και πιστοποιείται από αντίστοιχο πιστοποιητικό οργανισμό και συγκεκριμένα από τη ΒΙΟ ΕΛΛΑΣ. Η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει θέσει αυστηρούς όρους και  προϋποθέσεις, κάτω από τις οποίες τα φυτικά ή ζωικά προϊόντα μπορούν να χαρακτηρίζονται βιολογικά ή οργανικά, ή bio. Τα βιολογικά προϊόντα για να γίνονται αποδεκτά ως τέτοια, πρέπει να παράγονται με εγκεκριμένες πρακτικές, δηλαδή να καλλ...
Επισκέπτες: 9985

ΒΙΟΚΑΛΛΙΕΡΓΙΕΣ ΚΙΣΣΑΜΟΣ ΧΑΝΙΑ - ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΑΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ - ΚΟΥΡΤΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΒΙΟΚΑΛΛΙΕΡΓΙΕΣ ΚΙΣΣΑΜΟΣ ΧΑΝΙΑ - ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΑΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ - ΚΟΥΡΤΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Τα βιολογικά προϊόντα είναι μια καλλιέργεια αειφορικής διαδικασίας φιλικής προς το περιβάλλον, η οποία ελέγχεται και πιστοποιείται από αντίστοιχο πιστοποιητικό οργανισμό και συγκεκριμένα από τη ΒΙΟ ΕΛΛΑΣ. Η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει θέσει αυστηρούς όρους και  προϋποθέσεις, κάτω από τις οποίες τα φυτικά ή ζωικά προϊόντα μπορούν να χαρακτηρίζονται βιολογικά ή οργανικά, ή bio. Τα βιολογικά προϊόντα για να γίνονται αποδεκτά ως τέτοια, πρέπει να παράγονται με εγκεκριμένες πρακτικές, δηλαδή να καλλιεργούνται σε εγκαταστάσεις που έχουν πιστοποιηθεί ως βιολογικές, με μεθόδους που δεν μολύνουν το περιβάλλον. Έτσι όλοι οι βιοκαλλιεργητές αλλά και οι σχετικές επιχειρήσεις του κλάδου, ελέγχονται εξονυχιστικά από πιστοποιημένες εταιρείες, ώστε να αποκτήσουν το σχετικό σήμα.

Τα προϊόντα βιολογικής καλλιέργειας δεν περιέχουν επικίνδυνες ουσίες για το ανθρώπινο σώμα όπως χημικά λιπάσματα, φυτοφάρμακα και ορμόνες, σε αντίθεση με τα συμβατικά που είναι σε μεγάλο βαθμό επιβαρυμένα. Περιέχουν περισσότερες θρεπτικές ουσίες, βιταμίνες, ιχνοστοιχεία από τα κοινά προϊόντα και είναι πολύ πιο γευστικά και αρωματικά από τα συμβατικά θυμίζοντας στον ουρανίσκο μας ξεχασμένες γεύσεις και απολαύσεις.

Τα κυριότερα βιολογικά προϊόντα που παράγονται από την επιχείρηση BIO KOURTAKIS είναι πιπεριά φλωρίνης, ντομάτα τσαμπί, αγγουράκι κοντό, πορτοκάλια, αβοκάντο και λάδι σε συσκευασία ΥΝΙ-ΠΙΡΟΥΝΙ. Βρίσκονται σε βιολογικά καταστήματα αλλά και σε σούπερ μάρκετ. Ένα μεγάλο μέρος εξάγεται και το υπόλοιπο μέρος διοχετεύεται στην εσωτερική αγορά, συσκευασμένα.